Autobuz de la Avignon până la Valencia

mie., 24 iul.
+ Adaugă călătorie de întors
QR-Code
Scanează pentru a obține aplicația noastră gratuită
Utilizează aplicația noastră pentru a primi actualizări live despre călătorii și pentru a-ți rezerva bilete pe mobil pentru trenuri, autobuze, zboruri și feriboturi.
App Store
rate4.9
42K de evaluări
Google Play
rate4.6
136K de recenzii

Bilete de autobuz ieftine de la Avignon către Valencia

Se afișează orele și prețurile pentru 24 iul.

Cele mai ieftine

Cel mai bun mod de a găsi un bilet de autobuz ieftin de la Avignon până la Valencia este să îți rezervi călătoria cu cât mai mult timp înainte și să eviți să călătorești la orele de vârf.

Cea mai ieftină
Union Ivkoni International
15:3013h00
Avignon
04:30Valencia, Estació d'autobusos
310 lei1Un singur sens
0 transferuri

Orar autobuze din Avignon până la Valencia

Se afișează autobuzele pentru mâine, miercuri, 24 iulie
Union Ivkoni International
15:3013h00
Avignon
04:30Valencia, Estació d'autobusos
0 transferuriDirect

Acesta este ultimul autobuz al zilei.

Găsește toate datele și orele pentru această călătorie

Compară prețuri și bilete cu trenul, autobuzul, avionul sau feribotul

mie.
24 iul.
joi
25 iul.
vin.
26 iul.
sâm.
27 iul.
dum.
28 iul.
lun.
29 iul.
vin.
02 aug.
sâm.
03 aug.
dum.
04 aug.
lun.
05 aug.
mar.
06 aug.
mie.
07 aug.
dum.
11 aug.
lun.
12 aug.

Orar autobuze de la Avignon către Valencia

Se afișează orele și prețurile pentru 24 iul.

Cea mai rapidă călătorie

13 h

Medie

13 h

Autobuze pe zi

1

Distanță

658 km

Dintre cele 1 autobuze care pleacă din Avignon către Valencia în fiecare zi, 1 merg direct acolo, așa că este destul de ușor să eviți călătoriile cu schimbări pe traseu.

Cea mai rapidă
Union Ivkoni International
15:3013h00
Avignon
04:30Valencia, Estació d'autobusos
310 lei1Un singur sens
0 transferuri

Peste 1.000 de companii de turism au încredere în noi să-și vândă biletele într-un singur loc.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Prezentare generală: Autobuz de la Avignon la Valencia

distanceDistanța658 km
durationDurata medie autobuz11 o 15 min
pricePrețul mediu al biletului autobuz516 L (97 EUR)
frequencyFrecvența Autobuz1 pe zi
changesautobuz directDa, există 1 autobuz direct pe zi
carriersFurnizori de transport public cu autobuzulOurbus, FlixBus, Alsa, BlaBlaCar sau Eurolines Switzerland

Autobuze de la Avignon la Valencia acoperă traseul de 658 km rută având în medie 11 o 15 min cu partenerii noștri de călătorie precum Ourbus, FlixBus, Alsa, BlaBlaCar sau Eurolines Switzerland. De obicei, funcționează există 1 autobuz pe zi, inclusiv servicii directe disponibile. Puteți obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru această călătorie cu doar 143 L (27 EUR), dar prețul mediu al bilete de autobuz este de 516 L (97 EUR). Călătorii pleacă cel mai frecvent de la Avignon, Boulevard Saint-Roch și ajung la Valencia, Estació d'autobusos.

Operatorii de autobuze: De la Avignon la Valencia

Găsiți cele mai bune cu partenerii de călătorie Omio de la 143 L (27 EUR). Putem găsi cele mai bune oferte, programe și bilete când comparați și rezervați cea mai bună.

FlixBus este una dintre cele mai importante companii de transport la prețuri reduse din Europa, fondată în Germania și care oferă servicii de transport pe distanțe lungi în Europa și SUA. FlixBus oferă, de asemenea, curse de noapte pe anumite rute în Europa. Dotările standard ale FlixBus includ Wi-Fi gratuit, prize pentru încărcarea telefonului, tabletei sau laptopului în timpul călătoriilor pe distanțe lungi, spațiu suplimentar pentru picioare, spațiu pentru bagaje și toalete. Puteți chiar să cumpărați gustări și băuturi la bord. FlixBus oferă doar biletul Standard pentru toate rutele sale, care vă permite să aduceți un bagaj de mână și un bagaj de mână pentru fiecare persoană. Taxe suplimentare se aplică pentru bagajele suplimentare și pentru rezervarea unor anumite scaune, cum ar fi dacă doriți să rezervați un scaun Extra, un scaun Table sau un scaun Panorama.

Întrebări frecvente: Autobuz de la Avignon până la Valencia

Întrebări frecvente: Ia autobuzul de la Avignon până la Valencia fără probleme. Indiferent dacă vrei ceva rapid, ieftin sau ceva complet diferit, experții noștri în călătorii au informațiile pe care trebuie să le știi, astfel încât să poți găsi cea mai bună opțiune de la Avignon până la Valencia.
FAQs
Biletele de călătorie autobuz de la Avignon la Valencia pot porni de la prețuri foarte mici de 143 L (27 EUR) atunci când rezervați în avans. Prețul mediu al unui bilet de autobuz de la Avignon la Valencia este de 516 L (97 EUR); totuși, prețurile variază în funcție de ora și clasa aleasă, iar tendința este ca prețurile să fie mai mari în ziua respectivă.
În medie, timpul de călătorie de la Avignon la Valencia cu autobuz este de 11 o 15 min   pentru călătorie pe distanțe de 658 km, dar durata poate varia dacă călătoriți în weekenduri și în zilele de sărbătoare.
Primul autobuz de la Avignon la Valencia pleacă la 14: 30.
Ultimul autobuz de la Avignon la Valencia pleacă la 22: 45.
Există 1 autobuz pe zi de la Avignon la Valencia care necesită cel puțin o schimbare cu Ourbus, FlixBus, Alsa, BlaBlaCar sau Eurolines Switzerland. Programul poate varia în zilele de sărbătoare sau în weekenduri cu mai puține autobuze.
Pentru excursie de la Avignon la Valencia, puteți lua un autobuz furnizat de Ourbus, FlixBus, Alsa, BlaBlaCar sau Eurolines Switzerland. Asigurați-vă că verificați toți posibilii furnizori de transport public cu autobuzul care oferă servicii de la Avignon la Valencia pe Omio pentru a compara facilitățile oferite.

La plecarea din Avignon, aveți diverse opțiuni de stație de autobuz pentru a începe călătorie dvs. Inclusiv. La sosirea în Valencia, puteți sfârși călătorie dvs. În stații de autobuz precum Valencia, Estació d'autobusos, Valencia, Estación de Autobuses și Manises, Aeropuerto de Valencia.

Pasagerii urcă cel mai frecvent în autobuz de la Avignon, Boulevard Saint-Roch, care se află la o distanță de de centrul orașului, și coboară cel mai frecvent din autobuz la Valencia, Estació d'autobusos, situat la o distanță de de centrul orașului.

Luna în care găsiți cele mai mici prețuri pentru a călători cu autobuz de la Avignon la Valencia este luna decembrie.
Compararea opțiunilor dvs. De călătorie este utilă, deoarece există 2 moduri de a călători la la Valencia de la Avignon, inclusiv luând un autobuz sau zbor.

Mai multe opțiuni pentru călătoria ta de la Avignon până la Valencia

Iată câteva alte resurse care ar putea conține informațiile de care ai nevoie

Călătorește către destinații populare cu trenul, autobuzul sau avionul

AcasăAutobuzeBilete de autobuz către ValenciaAutobuz de la Avignon până la Valencia

Aplicația Omio face planificarea călătoriei simplă ca bună ziua

Te vom duce unde vrei să ajungi. De la actualizări live privind mersul trenurilor până la bilete pe mobil, aplicația noastră inovatoare este modalitatea ideală de a-ți planifica și urmări călătoria.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Moneda
Limba

Linkuri utile