Autobuz de la Madrid până la Almendralejo

mie., 24 iul.
+ Adaugă călătorie de întors
QR-Code
Scanează pentru a obține aplicația noastră gratuită
Utilizează aplicația noastră pentru a primi actualizări live despre călătorii și pentru a-ți rezerva bilete pe mobil pentru trenuri, autobuze, zboruri și feriboturi.
App Store
rate4.9
42K de evaluări
Google Play
rate4.6
136K de recenzii

Bilete de autobuz ieftine de la Madrid către Almendralejo

Se afișează orele și prețurile pentru 24 iul.

Cele mai ieftine

Cel mai bun mod de a găsi un bilet de autobuz ieftin de la Madrid până la Almendralejo este să îți rezervi călătoria cu cât mai mult timp înainte și să eviți să călătorești la orele de vârf.

Avanza Grupo
16:3017h00
Madrid
09:30Almendralejo
Găsește prețuri
1 transfer
FlixBus
08:556h00
Madrid
14:55Almendralejo
265 lei1Un singur sens
1 transfer
Avanza Grupo
07:158h35
Madrid
15:50Almendralejo
328 lei1Un singur sens
1 transfer

Orar autobuze din Madrid până la Almendralejo

Se afișează autobuzele pentru mâine, miercuri, 24 iulie
Avanza Grupo
07:158h35
Madrid
15:50Almendralejo
1 transfer
FlixBus
08:556h00
Madrid
14:55Almendralejo
1 transfer
Avanza Grupo
16:3017h00
Madrid
09:30Almendralejo
1 transfer

Acesta este ultimul autobuz al zilei.

Găsește toate datele și orele pentru această călătorie

Compară prețuri și bilete cu trenul, autobuzul, avionul sau feribotul

mie.
24 iul.
joi
25 iul.
vin.
26 iul.
sâm.
27 iul.
dum.
28 iul.
lun.
29 iul.
mar.
30 iul.

Orar autobuze de la Madrid către Almendralejo

Se afișează orele și prețurile pentru 24 iul.

Cea mai rapidă călătorie

6 h

Medie

10 h 31 m

Autobuze pe zi

3

Distanță

302 km

Este dificil să ajungi de la Madrid până la Almendralejo fără cel puțin un transfer.

FlixBus
08:556h00
Madrid
14:55Almendralejo
265 lei1Un singur sens
1 transfer
Avanza Grupo
07:158h35
Madrid
15:50Almendralejo
328 lei1Un singur sens
1 transfer
Avanza Grupo
16:3017h00
Madrid
09:30Almendralejo
Găsește prețuri
1 transfer

Peste 1.000 de companii de turism au încredere în noi să-și vândă biletele într-un singur loc.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Prezentare generală: Autobuz de la Madrid la Almendralejo

distanceDistanța301 km
durationDurata medie autobuz5 o 55 min
pricePrețul mediu al biletului autobuz222 L (42 EUR)
frequencyFrecvența Autobuz2 pe zi
changesautobuz directNu
carriersCompanii de transport public cu autobuzulAvanza, BlaBlaCar, Alsa sau FlixBus

Autobuze de la Madrid la Almendralejo acoperă traseul de 301 km excursie având în medie 5 o 55 min cu partenerii noștri de călătorie precum Avanza, BlaBlaCar, Alsa sau FlixBus. De obicei, funcționează există 2 autobuze pe zi, inclusiv servicii directe disponibile. În timp ce prețul mediu al unui bilet pentru această rută costă în jur de 222 L (42 EUR), puteți găsi cel mai ieftin bilet autobuz cu doar 1 L (1 EUR). Călătorii pleacă cel mai frecvent de la Madrid, Estación Sur de Autobuses și ajung la Almendralejo, Estación de Autobuses.

Companiile de autobuze: De la Madrid la Almendralejo

Călătoriți de la 270 L (51 EUR) cu partenerii autobuz Omio! Puteți găsi cele mai bune programe și bilete când comparați și rezervați cea mai pentru tine.

FlixBus este una dintre cele mai importante companii de transport la prețuri reduse din Europa, fondată în Germania și care oferă servicii de transport pe distanțe lungi în Europa și SUA. FlixBus oferă, de asemenea, curse de noapte pe anumite rute în Europa. Dotările standard ale FlixBus includ Wi-Fi gratuit, prize pentru încărcarea telefonului, tabletei sau laptopului în timpul călătoriilor pe distanțe lungi, spațiu suplimentar pentru picioare, spațiu pentru bagaje și toalete. Puteți chiar să cumpărați gustări și băuturi la bord. FlixBus oferă doar biletul Standard pentru toate rutele sale, care vă permite să aduceți un bagaj de mână și un bagaj de mână pentru fiecare persoană. Taxe suplimentare se aplică pentru bagajele suplimentare și pentru rezervarea unor anumite scaune, cum ar fi dacă doriți să rezervați un scaun Extra, un scaun Table sau un scaun Panorama.

Întrebări frecvente: Autobuz de la Madrid până la Almendralejo

Întrebări frecvente: Ia autobuzul de la Madrid până la Almendralejo fără probleme. Indiferent dacă vrei ceva rapid, ieftin sau ceva complet diferit, experții noștri în călătorii au informațiile pe care trebuie să le știi, astfel încât să poți găsi cea mai bună opțiune de la Madrid până la Almendralejo.
FAQs
Biletele de călătorie autobuz de la Madrid la Almendralejo pot porni de la prețuri foarte mici de 1 L (1 EUR) atunci când rezervați în avans. Prețul mediu al unui bilet de autobuz de la Madrid la Almendralejo este de 222 L (42 EUR); totuși, prețurile variază în funcție de ora și clasa aleasă, iar tendința este ca prețurile să fie mai mari în ziua respectivă.
În medie, timpul de călătorie de la Madrid la Almendralejo cu autobuz este de 5 o 55 min   pentru călătorie pe distanțe de 301 km, dar durata poate varia dacă călătoriți în weekenduri și în zilele de sărbătoare.
Cel mai timpuriu autobuz de la Madrid la Almendralejo pleacă la 07: 15.
Ultima cursă cu autobuz de la Madrid la Almendralejo pleacă la 16: 30.
Există 2 autobuze pe zi de la Madrid la Almendralejo care necesită cel puțin o schimbare cu Avanza, BlaBlaCar, Alsa sau FlixBus. Programul poate varia în zilele de sărbătoare sau în weekenduri cu mai puține autobuze.
Pentru rută de la Madrid la Almendralejo, puteți lua un autobuz furnizat de Avanza, BlaBlaCar, Alsa sau FlixBus. Asigurați-vă că verificați toți posibilii furnizori de transport public cu autobuzul care oferă servicii la Almendralejo de la Madrid pe Omio pentru a compara facilitățile oferite.

La plecarea din Madrid, aveți diverse opțiuni de stație de autobuz pentru a începe rută dvs. Inclusiv. La sosirea în Almendralejo, puteți sfârși rută dvs. În stații de autobuz precum Almendralejo, Estación de Autobuses, Almendralejo, Estación De Autobuses și Almendralejo, Calle Juan Campomanes Puerto.

Pasagerii urcă cel mai frecvent în autobuz de la Madrid, Estación Sur de Autobuses, care se află la o distanță de de centrul orașului, și coboară cel mai frecvent din autobuz la Almendralejo, Estación de Autobuses, situat la o distanță de de centrul orașului.

Compararea opțiunilor dvs. De călătorie este utilă, deoarece există 3 moduri de a călători la de la Madrid la Almendralejo, inclusiv luând un autobuz, tren sau zbor.

Mai multe opțiuni pentru călătoria ta de la Madrid până la Almendralejo

Iată câteva alte resurse care ar putea conține informațiile de care ai nevoie

AcasăAutobuzeAutobuz de la Madrid până la Almendralejo

Aplicația Omio face planificarea călătoriei simplă ca bună ziua

Te vom duce unde vrei să ajungi. De la actualizări live privind mersul trenurilor până la bilete pe mobil, aplicația noastră inovatoare este modalitatea ideală de a-ți planifica și urmări călătoria.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Moneda
Limba

Linkuri utile