Tren de la Amsterdam până la Milano

dum., 23 iun.
+ Adaugă călătorie de întors
QR-Code
Scanează pentru a obține aplicația noastră gratuită
Utilizează aplicația noastră pentru a primi actualizări live despre călătorii și pentru a-ți rezerva bilete pe mobil pentru trenuri, autobuze, zboruri și feriboturi.
App Store
rate4.9
42K de evaluări
Google Play
rate4.6
136K de recenzii

Compară prețuri și bilete cu trenul, autobuzul, avionul sau feribotul

dum.
23 iun.
lun.
24 iun.
mar.
25 iun.
mie.
26 iun.
joi
27 iun.
vin.
28 iun.
sâm.
29 iun.
dum.
30 iun.
lun.
01 iul.
mar.
02 iul.
mie.
03 iul.
joi
04 iul.
vin.
05 iul.
sâm.
06 iul.
dum.
07 iul.
lun.
08 iul.
mar.
09 iul.
mie.
10 iul.
joi
11 iul.
vin.
12 iul.
sâm.
13 iul.

Peste 1.000 de companii de turism au încredere în noi să-și vândă biletele într-un singur loc.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Prezentare generală: Tren de la Amsterdam la Milano

distanceDistanța829 km
durationDurata medie tren17 o 10 min
changestren directNu
carriersFurnizori de transport feroviarDeutsche Bahn, Trenitalia sau TGV INOUI

Trenuri de la Amsterdam la Milano acoperă traseul de 829 km rută având în medie 17 o 10 min cu partenerii noștri de călătorie precum Deutsche Bahn, Trenitalia sau TGV INOUI. Există servicii directe tren disponibile. În timp ce prețul mediu al unui bilet pentru această călătorie costă în jur de (), puteți găsi cel mai ieftin bilet tren cu doar 317 L (60 EUR). Călătorii pleacă cel mai frecvent de la Amsterdam Centraal și ajung la Milano Centrale.

Companiile feroviare: De la Amsterdam la Milano

Găsiți cea mai bună cu partenerii Omio! Veți găsi cele mai bune oferte, programe și bilete când comparați și rezervați cea mai pentru dvs.

Deutsche Bahn (DB) este principalul furnizor de servicii de în Germania, realizând în medie 40. 000 de călătorii pe zi. Caracteristicile speciale ale Deutsche Bahn sunt gama largă de bilete, ofertele de economii, inclusiv tarife Super Saver, Saver și Flexibile și cardurile de reducere precum Bahncard 25, 50 și 100, pe care le puteți utiliza și pentru dvs. Cu. DB folosește diferite tipuri de, cum ar fi ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) și RB (Regionalbahn) pe rutele sale, care diferă în ceea ce privește confortul și timpul necesar pentru călătorie. De exemplu, în timp ce băile sunt dotări standard, servicii precum un restaurant la bord sau WiFi gratuit sunt disponibile doar pe anumite.

Întrebări frecvente: Trenuri de la Amsterdam până la Milano

Întrebări frecvente: Călătorește cu trenul de la Amsterdam până la Milano cu ușurință. Indiferent dacă vrei ceva rapid, ieftin sau ceva complet diferit, experții noștri în călătorii au colectat tot ce trebuie să știi, astfel încât să poți găsi cea mai bună opțiune de la Amsterdam până la Milano.
FAQs
Biletele de călătorie tren de la Amsterdam la Milano pot porni de la prețuri foarte mici de 317 L (60 EUR) atunci când rezervați în avans. Prețul mediu al unui bilet de tren de la Amsterdam la Milano este de (); totuși, prețurile variază în funcție de ora și clasa aleasă, iar tendința este ca prețurile să fie mai mari în ziua respectivă.
În medie, timpul de călătorie de la Amsterdam la Milano cu tren este de 17 o 10 min   pentru excursie pe distanțe de 829 km, dar durata poate varia dacă călătoriți în weekenduri și în zilele de sărbătoare.
Da, există un tren de mare viteză spre Milano. Luați trenul furnizat de TGV INOUI de la Amsterdam la Milano.
Călătoriți de la Amsterdam la Milano cu tren cu Deutsche Bahn, Trenitalia sau TGV INOUI. Cu toate acestea, este întotdeauna bine să verificați toți posibilii companii feroviare pentru excursie între Amsterdam și Milano, deoarece ar putea exista diferențe în ceea ce privește facilitățile pe care le oferă.

La plecarea din Amsterdam, aveți diverse opțiuni de stație de tren pentru a începe excursie dvs. Inclusiv. La sosirea în Milano, puteți sfârși rută dvs. În stații de tren precum Milano Centrale, Milano Porta Garibaldi și Milano Rogoredo.

Pasagerii urcă cel mai frecvent în tren de la Amsterdam Centraal, care se află la o distanță de de centrul orașului, și coboară cel mai frecvent din tren la Milano Centrale, situat la o distanță de de centrul orașului.

Cu toate acestea, aveți opțiuni, deoarece puteți călători la între Amsterdam și Milano în 2 moduri diferite: autobuz sau zbor.

Cele mai căutate trenuri, autobuze și zboruri

AcasăTrenuriOrar trenuri către MilanoTren de la Amsterdam până la Milano

Aplicația Omio face planificarea călătoriei simplă ca bună ziua

Te vom duce unde vrei să ajungi. De la actualizări live privind mersul trenurilor până la bilete pe mobil, aplicația noastră inovatoare este modalitatea ideală de a-ți planifica și urmări călătoria.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Moneda
Limba

Linkuri utile