Tren de la Burgos până la Valencia

mie., 24 iul.
+ Adaugă călătorie de întors
QR-Code
Scanează pentru a obține aplicația noastră gratuită
Utilizează aplicația noastră pentru a primi actualizări live despre călătorii și pentru a-ți rezerva bilete pe mobil pentru trenuri, autobuze, zboruri și feriboturi.
App Store
rate4.9
42K de evaluări
Google Play
rate4.6
136K de recenzii

Bilete de tren ieftine de la Burgos către Valencia

Se afișează orele și prețurile pentru 24 iul.

Cele mai ieftine

Cel mai bun mod de a găsi un bilet de tren ieftin de la Burgos până la Valencia este să îți rezervi călătoria cu cât mai mult timp înainte și să eviți să călătorești la orele de vârf.

Cea mai ieftină
Renfe AVE
06:403h44
Burgos - Rosa Manzano
10:24Valencia Joaquín Sorolla
494 lei1Un singur sens
0 transferuri

Orar trenuri din Burgos până la Valencia

Se afișează trenurile pentru mâine, miercuri, 24 iulie
Renfe AVE
06:403h44
Burgos - Rosa Manzano
10:24Valencia Joaquín Sorolla
0 transferuriDirect

Acesta este ultimul tren al zilei.

Găsește toate datele și orele pentru această călătorie

Compară prețuri și bilete cu trenul, autobuzul, avionul sau feribotul

mie.
24 iul.
joi
25 iul.
vin.
26 iul.
sâm.
27 iul.
dum.
28 iul.
lun.
29 iul.
mar.
30 iul.
mie.
31 iul.
joi
01 aug.
vin.
02 aug.
sâm.
03 aug.
dum.
04 aug.
lun.
05 aug.
mar.
06 aug.
mie.
07 aug.
joi
08 aug.
vin.
09 aug.
sâm.
10 aug.
dum.
11 aug.
lun.
12 aug.
mar.
13 aug.

Cea mai rapidă călătorie cu trenul de la Burgos către Valencia

Se afișează orele și prețurile pentru 24 iul.

Cea mai rapidă călătorie

3 h 44 m

Medie

3 h 44 m

Trenuri pe zi

1

Distanță

425 km

Dintre cele 1 trenuri care pleacă din Burgos către Valencia în fiecare zi, 1 merg direct acolo, așa că este destul de ușor să eviți călătoriile cu schimbări pe traseu.

Cea mai rapidă
Renfe AVE
06:403h44
Burgos - Rosa Manzano
10:24Valencia Joaquín Sorolla
494 lei1Un singur sens
0 transferuri

Peste 1.000 de companii de turism au încredere în noi să-și vândă biletele într-un singur loc.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Prezentare generală: Tren de la Burgos la Valencia

distanceDistanța424 km
durationDurata medie tren3 o 41 min
pricePrețul mediu al biletului tren439 L (83 EUR)
frequencyFrecvența Tren1 pe zi
changestren directDa, există 1 tren direct pe zi
carriersFurnizori de transport feroviarAVE, Renfe, iryo, Renfe ALVIA sau Alsa

Trenuri de la Burgos la Valencia acoperă traseul de 424 km călătorie având în medie 3 o 41 min cu partenerii noștri de călătorie precum AVE, Renfe, iryo, Renfe ALVIA sau Alsa. De obicei, funcționează există 1 tren pe zi, inclusiv servicii directe disponibile. Puteți obține cele mai ieftine bilete de tren pentru această rută cu doar 131 L (25 EUR), dar prețul mediu al bilete de tren este de 439 L (83 EUR). Călătorii pleacă cel mai frecvent de la Burgos - Rosa Manzano și ajung la Valencia Joaquín Sorolla.

Companiile feroviare: De la Burgos la Valencia

Călătoriți de la 131 L (25 EUR) cu partenerii tren Omio! Puteți găsi cele mai bune programe și bilete când comparați și rezervați cea mai pentru tine.

Călătoriți confortabil în cu de mare viteză AVE, deținute de Renfe. Când călătoriți în cu tren AVE, distanța de călătorie este de km și prețurile încep de la 131 L (25 EUR). Verificați cursele AVE și găsiți biletul cel mai ieftin pentru călătoria dvs. Pe Omio!

Renfe este compania feroviară principală din Spania și oferă o varietate largă de bilete AVE perfecte pentru bugetul dvs. Cum ar fi bilete Promo, Promo + și Flexibile. Renfe oferă, de asemenea, carduri de reducere, cum ar fi Gold Card și + Renfe Youth 50 Card, pe care le puteți adăuga la rezervarea biletului dvs. AVE Renfe cu Omio.

Renfe AVE sunt printre cele mai rapide din lume, atingând 192 mph (310 kmh) pe anumite rute, iar AVE conectează principalele orașe ale țării în doar câteva ore, oferind confort și flexibilitate pe distanțe lungi și medii. Toate [+modePlural] AVE au restaurant, WiFi, toalete și modalități divertisment la bord, iar când rezervați biletul pe Omio, vă oferim posibilitatea de a alege locul care vă place cel mai mult.

Întrebări frecvente: Trenuri de la Burgos până la Valencia

Întrebări frecvente: Călătorește cu trenul de la Burgos până la Valencia cu ușurință. Indiferent dacă vrei ceva rapid, ieftin sau ceva complet diferit, experții noștri în călătorii au colectat tot ce trebuie să știi, astfel încât să poți găsi cea mai bună opțiune de la Burgos până la Valencia.
FAQs
Biletele de călătorie tren de la Burgos la Valencia pot porni de la prețuri foarte mici de 131 L (25 EUR) atunci când rezervați în avans. Prețul mediu al unui bilet de tren de la Burgos la Valencia este de 439 L (83 EUR); totuși, prețurile variază în funcție de ora și clasa aleasă, iar tendința este ca prețurile să fie mai mari în ziua respectivă.
Durata medie a călătoriei cu tren de la Burgos la Valencia este de 3 o 41 min   pentru a străbate excursie de 424 km, cu aproximativ există 1 tren pe zi. Durata călătoriei poate varia în weekenduri și în zilele de sărbătoare.
Există 1 tren pe zi de la Burgos la Valencia care necesită cel puțin o schimbare cu AVE, Renfe, iryo, Renfe ALVIA sau Alsa. Programul poate varia în zilele de sărbătoare sau în weekenduri cu mai puține trenuri.
Da, există un tren de mare viteză spre Valencia. Luați trenul furnizat de iryo de la Burgos la Valencia.
Călătoriți de la Burgos la Valencia cu tren cu AVE, Renfe, iryo, Renfe ALVIA sau Alsa. Cu toate acestea, este întotdeauna bine să verificați toți posibilii furnizori de transport feroviar pentru excursie între Burgos și Valencia, deoarece ar putea exista diferențe în ceea ce privește facilitățile pe care le oferă.

Pasagerii urcă cel mai frecvent în tren de la Burgos - Rosa Manzano, care se află la o distanță de de centrul orașului, și coboară cel mai frecvent din tren la Valencia Joaquín Sorolla, situat la o distanță de de centrul orașului.

Luna cu prețurile cele mai mici pentru a călători de la Burgos la Valencia cu tren este luna martie.
Cu toate acestea, aveți opțiuni, deoarece puteți călători la de la Burgos la Valencia în 2 moduri diferite: tren sau zbor.

Mai multe opțiuni pentru călătoria ta de la Burgos până la Valencia

Iată câteva alte resurse care ar putea conține informațiile de care ai nevoie

Cele mai căutate conexiuni de tren

AcasăTrenuriOrar trenuri către ValenciaTren de la Burgos până la Valencia

Aplicația Omio face planificarea călătoriei simplă ca bună ziua

Te vom duce unde vrei să ajungi. De la actualizări live privind mersul trenurilor până la bilete pe mobil, aplicația noastră inovatoare este modalitatea ideală de a-ți planifica și urmări călătoria.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Moneda
Limba

Linkuri utile