Tren de la Cartagena până la Valencia

mie., 24 iul.
+ Adaugă călătorie de întors
QR-Code
Scanează pentru a obține aplicația noastră gratuită
Utilizează aplicația noastră pentru a primi actualizări live despre călătorii și pentru a-ți rezerva bilete pe mobil pentru trenuri, autobuze, zboruri și feriboturi.
App Store
rate4.9
42K de evaluări
Google Play
rate4.6
136K de recenzii

Bilete de tren ieftine de la Cartagena către Valencia

Se afișează orele și prețurile pentru 24 iul.

Cele mai ieftine

Cel mai bun mod de a găsi un bilet de tren ieftin de la Cartagena până la Valencia este să îți rezervi călătoria cu cât mai mult timp înainte și să eviți să călătorești la orele de vârf.

Cea mai ieftină
Renfe INTERCITY
12:005h07
Cartagena
17:07Valencia-Estacio Del Nord
212 lei1Un singur sens
0 transferuri

Orar trenuri din Cartagena până la Valencia

Se afișează trenurile pentru mâine, miercuri, 24 iulie
Renfe INTERCITY
12:005h07
Cartagena
17:07Valencia-Estacio Del Nord
0 transferuriDirect

Acesta este ultimul tren al zilei.

Găsește toate datele și orele pentru această călătorie

Compară prețuri și bilete cu trenul, autobuzul, avionul sau feribotul

mie.
24 iul.
joi
25 iul.
vin.
26 iul.
sâm.
27 iul.
dum.
28 iul.
lun.
29 iul.
mar.
30 iul.
mie.
31 iul.
joi
01 aug.
vin.
02 aug.
sâm.
03 aug.
dum.
04 aug.
lun.
05 aug.
mar.
06 aug.
mie.
07 aug.
joi
08 aug.
vin.
09 aug.
sâm.
10 aug.
dum.
11 aug.
lun.
12 aug.
mar.
13 aug.

Cea mai rapidă călătorie cu trenul de la Cartagena către Valencia

Se afișează orele și prețurile pentru 24 iul.

Cea mai rapidă călătorie

5 h 7 m

Medie

5 h 7 m

Trenuri pe zi

1

Distanță

214 km

Dintre cele 1 trenuri care pleacă din Cartagena către Valencia în fiecare zi, 1 merg direct acolo, așa că este destul de ușor să eviți călătoriile cu schimbări pe traseu.

Cea mai rapidă
Renfe INTERCITY
12:005h07
Cartagena
17:07Valencia-Estacio Del Nord
212 lei1Un singur sens
0 transferuri

Peste 1.000 de companii de turism au încredere în noi să-și vândă biletele într-un singur loc.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Prezentare generală: Tren de la Cartagena la Valencia

distanceDistanța213 km
durationDurata medie tren4 o 47 min
pricePrețul mediu al biletului tren180 L (34 EUR)
changestren directNu
carriersFurnizori de transport feroviarRenfe, Renfe (12), Renfe (13), Renfe Intercity sau Renfe (13)

Trenuri de la Cartagena la Valencia acoperă traseul de 213 km rută având în medie 4 o 47 min cu partenerii noștri de călătorie precum Renfe, Renfe (12), Renfe (13), Renfe Intercity sau Renfe (13). Există servicii directe tren disponibile. Puteți obține cele mai ieftine bilete de tren pentru această rută cu doar 64 L (12 EUR), dar prețul mediu al bilete de tren este de 180 L (34 EUR). Călătorii pleacă cel mai frecvent de la Cartagena și ajung la Valencia Joaquín Sorolla.

Companiile feroviare: De la Cartagena la Valencia

Călătoriți de la 64 L (12 EUR) cu partenerii tren Omio! Puteți găsi cele mai bune programe și bilete când comparați și rezervați cea mai pentru tine.

Renfe Intercity este un tren de mare viteză operat de compania națională spaniolă de căi ferate, Renfe. Acesta operează pe întreg teritoriul Spaniei, conectând orașele și localitățile importante cu plecări frecvente pe tot parcursul zilei. Serviciul Intercity oferă o varietate de tipuri de trenuri, inclusiv Alvia și Talgo, toate acestea oferind scaune confortabile și facilități moderne. Alvia și Talgo oferă trenuri rapide, dar nu la fel de rapide ca trenurile de mare viteză precum AVE, oferind mai multe opriri. Pasagerii pot alege dintr-o serie de tipuri de bilete, inclusiv Economy, Business și First Class. Facilitățile de la bord includ Wi-Fi, prize de curent și o selecție de gustări și băuturi. Cele mai populare rute pentru Renfe Intercity includ Madrid - Barcelona, Madrid - Sevilla și Barcelona - Valencia.

Întrebări frecvente: Trenuri de la Cartagena până la Valencia

Întrebări frecvente: Călătorește cu trenul de la Cartagena până la Valencia cu ușurință. Indiferent dacă vrei ceva rapid, ieftin sau ceva complet diferit, experții noștri în călătorii au colectat tot ce trebuie să știi, astfel încât să poți găsi cea mai bună opțiune de la Cartagena până la Valencia.
FAQs
Biletele de călătorie tren de la Cartagena la Valencia pot porni de la prețuri foarte mici de 64 L (12 EUR) atunci când rezervați în avans. Prețul mediu al unui bilet de tren de la Cartagena la Valencia este de 180 L (34 EUR); totuși, prețurile variază în funcție de ora și clasa aleasă, iar tendința este ca prețurile să fie mai mari în ziua respectivă.
În medie, timpul de călătorie de la Cartagena la Valencia cu tren este de 4 o 47 min   pentru excursie pe distanțe de 213 km, dar durata poate varia dacă călătoriți în weekenduri și în zilele de sărbătoare.
Primul tren de la Cartagena la Valencia pleacă la 05: 50.
Ultima cursă cu tren de la Cartagena la Valencia pleacă la 15: 13.
Pentru excursie de la Cartagena la Valencia, puteți lua un tren furnizat de Renfe, Renfe (12), Renfe (13), Renfe Intercity sau Renfe (13). Asigurați-vă că verificați toți posibilii furnizori de transport feroviar care oferă servicii între Cartagena și Valencia pe Omio pentru a compara facilitățile oferite.

Pasagerii urcă cel mai frecvent în tren de la Cartagena, care se află la o distanță de de centrul orașului, și coboară cel mai frecvent din tren la Valencia Joaquín Sorolla, situat la o distanță de de centrul orașului.

Luna în care găsiți cele mai mici prețuri pentru a călători cu tren de la Cartagena la Valencia este luna noiembrie.
Cu toate acestea, aveți opțiuni, deoarece puteți călători la la Valencia de la Cartagena în 2 moduri diferite: autobuz sau tren.

Cele mai căutate conexiuni de tren

AcasăTrenuriOrar trenuri către ValenciaTren de la Cartagena până la Valencia

Aplicația Omio face planificarea călătoriei simplă ca bună ziua

Te vom duce unde vrei să ajungi. De la actualizări live privind mersul trenurilor până la bilete pe mobil, aplicația noastră inovatoare este modalitatea ideală de a-ți planifica și urmări călătoria.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Moneda
Limba

Linkuri utile