Tren de la Florența până la Tropea

dum., 23 iun.
+ Adaugă călătorie de întors
QR-Code
Scanează pentru a obține aplicația noastră gratuită
Utilizează aplicația noastră pentru a primi actualizări live despre călătorii și pentru a-ți rezerva bilete pe mobil pentru trenuri, autobuze, zboruri și feriboturi.
App Store
rate4.9
42K de evaluări
Google Play
rate4.6
136K de recenzii

Bilete de tren ieftine de la Florența către Tropea

Se afișează orele și prețurile pentru 23 iun.

Cele mai ieftine

Cel mai bun mod de a găsi un bilet de tren ieftin de la Florența până la Tropea este să îți rezervi călătoria cu cât mai mult timp înainte și să eviți să călătorești la orele de vârf.

Frecciarossa
10:147h25
Florența
17:39Tropea
416 lei1Un singur sens
0 transferuri
Intercity Notte
18:0011h55
Florența
05:55Tropea
417 lei1Un singur sens
0 transferuri

Orar trenuri din Florența până la Tropea

Se afișează trenurile pentru mâine, duminică, 23 iunie
Frecciarossa
10:147h25
Florența
17:39Tropea
0 transferuriDirect
Intercity Notte
18:0011h55
Florența
05:55Tropea
0 transferuriDirect

Acesta este ultimul tren al zilei.

Găsește toate datele și orele pentru această călătorie

Compară prețuri și bilete cu trenul, autobuzul, avionul sau feribotul

dum.
23 iun.
lun.
24 iun.
mar.
25 iun.
mie.
26 iun.
joi
27 iun.
vin.
28 iun.
sâm.
29 iun.
dum.
30 iun.
lun.
01 iul.
mar.
02 iul.
mie.
03 iul.
joi
04 iul.
vin.
05 iul.
sâm.
06 iul.
dum.
07 iul.
lun.
08 iul.
mar.
09 iul.
mie.
10 iul.
joi
11 iul.
vin.
12 iul.
sâm.
13 iul.

Cea mai rapidă călătorie cu trenul de la Florența către Tropea

Se afișează orele și prețurile pentru 23 iun.

Cea mai rapidă călătorie

7 h 25 m

Medie

9 h 40 m

Trenuri pe zi

2

Distanță

686 km

Dintre cele 2 trenuri care pleacă din Florența către Tropea în fiecare zi, 2 merg direct acolo, așa că este destul de ușor să eviți călătoriile cu schimbări pe traseu.

Frecciarossa
10:147h25
Florența
17:39Tropea
416 lei1Un singur sens
0 transferuri
Intercity Notte
18:0011h55
Florența
05:55Tropea
417 lei1Un singur sens
0 transferuri

Peste 1.000 de companii de turism au încredere în noi să-și vândă biletele într-un singur loc.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Prezentare generală: Tren de la Florența la Tropea

distanceDistanța686 km
durationDurata medie tren7 o 24 min
pricePrețul mediu al biletului tren395 L (75 EUR)
frequencyFrecvența Tren4 pe zi
changestren directNu
carriersCompanii feroviareIntercity Notte, Intercity, Frecciarossa, Frecciargento sau Italo

Trenuri de la Florența la Tropea acoperă traseul de 686 km excursie având în medie 7 o 24 min cu partenerii noștri de călătorie precum Intercity Notte, Intercity, Frecciarossa, Frecciargento sau Italo. De obicei, funcționează există 4 trenuri pe zi, inclusiv servicii directe disponibile. În timp ce prețul mediu al unui bilet pentru această excursie costă în jur de 395 L (75 EUR), puteți găsi cel mai ieftin bilet tren cu doar 178 L (34 EUR). Călătorii pleacă cel mai frecvent de la Firenze Santa Maria Novella și ajung la Tropea.

Companiile feroviare: De la Florența la Tropea

Găsiți cea mai bună cu partenerii Omio tren! Veți găsi cele mai bune oferte, programe și bilete când comparați și rezervați cea mai pentru dvs.

Nu mai este nevoie să zburați între punctele de atracție din Italia când puteți lua un tren Frecciarossa pentru a ajunge la destinație în doar câteva ore. Frecciarossa este principalul serviciu de tren de mare viteză de la Trenitalia, compania națională de căi ferate din Italia, cu aproximativ 200 de conexiuni zilnice în toată Italia. Aceste ating viteze de până la 300 kmh (186 mph), fiind astfel unul dintre cele mai rapide din lume. Vă puteți aștepta să parcurgeți 686 km pe un tren Frecciarossa de mare viteză. Toate clasele Frecciarossa oferă pasagerilor acces gratuit la internet WiFi, prize de curent, aer condiționat, băi, spațiu de depozitare a bagajelor, divertisment la bord și servicii de restaurant și bar.

Puteți găsi cele mai bune oferte de bilete ieftine de tren Frecciarossa chiar aici. În calitate de partener oficial de călătorie al Trenitalia, Omio vă prezintă toate informațiile de călătorie pentru Florența către Tropea. Cum ar fi orele de plecare și de sosire, stațiile, stațiile de tren, durata călătoriei și tarifele ieftine. Odată ce sunteți gata, cumpărați-vă biletul de tren din Florența către Tropea pe Omio și bucurați-vă de călătoria dvs. În deplin confort cu un tren Frecciarossa!

Întrebări frecvente: Trenuri de la Florența până la Tropea

Întrebări frecvente: Călătorește cu trenul de la Florența până la Tropea cu ușurință. Indiferent dacă vrei ceva rapid, ieftin sau ceva complet diferit, experții noștri în călătorii au colectat tot ce trebuie să știi, astfel încât să poți găsi cea mai bună opțiune de la Florența până la Tropea.
FAQs
Biletele de călătorie tren de la Florența la Tropea pot porni de la prețuri foarte mici de 178 L (34 EUR) atunci când rezervați în avans. Prețul mediu al unui bilet de tren de la Florența la Tropea este de 395 L (75 EUR); totuși, prețurile variază în funcție de ora și clasa aleasă, iar tendința este ca prețurile să fie mai mari în ziua respectivă.
Durata medie a călătoriei cu tren de la Florența la Tropea este de 7 o 24 min   pentru a străbate călătorie de 686 km, cu aproximativ există 4 trenuri pe zi. Durata călătoriei poate varia în weekenduri și în zilele de sărbătoare.
Primul tren de la Florența la Tropea pleacă la 04: 45.
Ultima cursă cu tren de la Florența la Tropea pleacă la 18: 14.
Există 4 trenuri pe zi de la Florența la Tropea care necesită cel puțin o schimbare cu Intercity Notte, Intercity, Frecciarossa, Frecciargento sau Italo. Programul poate varia în zilele de sărbătoare sau în weekenduri cu mai puține trenuri.
Da, puteți lua un tren de mare viteză furnizat de Frecciarossa, Frecciargento sau Italo de la Florența la Tropea. În total, puteți călători cu următoarele companii: Intercity Notte, Intercity, Frecciarossa, Frecciargento sau Italo.
Călătoriți de la Florența la Tropea cu tren cu Intercity Notte, Intercity, Frecciarossa, Frecciargento sau Italo. Cu toate acestea, este întotdeauna bine să verificați toți posibilii companii feroviare pentru rută la Tropea de la Florența, deoarece ar putea exista diferențe în ceea ce privește facilitățile pe care le oferă.
Da, poți lua un tren de noapte de la Florența la Tropea de la. Găsiți toate informațiile referitoare la trenurile de noapte din Europa.  

Pasagerii urcă cel mai frecvent în tren de la Firenze Santa Maria Novella, care se află la o distanță de de centrul orașului, și coboară cel mai frecvent din tren la Tropea, situat la o distanță de de centrul orașului.

Luna cu prețurile cele mai mici pentru a călători de la Florența la Tropea cu tren este luna februarie.
Compararea opțiunilor dvs. De călătorie este utilă, deoarece există 3 moduri de a călători la între Florența și Tropea, inclusiv luând un tren, autobuz sau zbor.

Mai multe opțiuni pentru călătoria ta de la Florența până la Tropea

Iată câteva alte resurse care ar putea conține informațiile de care ai nevoie

Cele mai căutate conexiuni de tren

AcasăTrenuriTren de la Florența până la Tropea

Aplicația Omio face planificarea călătoriei simplă ca bună ziua

Te vom duce unde vrei să ajungi. De la actualizări live privind mersul trenurilor până la bilete pe mobil, aplicația noastră inovatoare este modalitatea ideală de a-ți planifica și urmări călătoria.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Moneda
Limba

Linkuri utile