Tren de la Madrid până la Reus

mie., 24 iul.
+ Adaugă călătorie de întors
QR-Code
Scanează pentru a obține aplicația noastră gratuită
Utilizează aplicația noastră pentru a primi actualizări live despre călătorii și pentru a-ți rezerva bilete pe mobil pentru trenuri, autobuze, zboruri și feriboturi.
App Store
rate4.9
42K de evaluări
Google Play
rate4.6
136K de recenzii

Bilete de tren ieftine de la Madrid către Reus

Se afișează orele și prețurile pentru 24 iul.

Cele mai ieftine

Cel mai bun mod de a găsi un bilet de tren ieftin de la Madrid până la Reus este să îți rezervi călătoria cu cât mai mult timp înainte și să eviți să călătorești la orele de vârf.

Cea mai ieftină
Renfe REGIONAL EXPRESS
07:247h29
Madrid Chamartín
14:53Reus
235 lei1Un singur sens
0 transferuri

Orar trenuri din Madrid până la Reus

Se afișează trenurile pentru mâine, miercuri, 24 iulie
Renfe REGIONAL EXPRESS
07:247h29
Madrid Chamartín
14:53Reus
0 transferuriDirect

Acesta este ultimul tren al zilei.

Găsește toate datele și orele pentru această călătorie

Compară prețuri și bilete cu trenul, autobuzul, avionul sau feribotul

mie.
24 iul.
joi
25 iul.
vin.
26 iul.
sâm.
27 iul.
dum.
28 iul.
lun.
29 iul.
mar.
30 iul.
mie.
31 iul.
joi
01 aug.
vin.
02 aug.
sâm.
03 aug.
dum.
04 aug.
lun.
05 aug.
mar.
06 aug.
mie.
07 aug.
joi
08 aug.
vin.
09 aug.
sâm.
10 aug.
dum.
11 aug.
lun.
12 aug.
mar.
13 aug.

Cea mai rapidă călătorie cu trenul de la Madrid către Reus

Se afișează orele și prețurile pentru 24 iul.

Cea mai rapidă călătorie

7 h 29 m

Medie

7 h 29 m

Trenuri pe zi

1

Distanță

413 km

Dintre cele 1 trenuri care pleacă din Madrid către Reus în fiecare zi, 1 merg direct acolo, așa că este destul de ușor să eviți călătoriile cu schimbări pe traseu.

Cea mai rapidă
Renfe REGIONAL EXPRESS
07:247h29
Madrid Chamartín
14:53Reus
235 lei1Un singur sens
0 transferuri

Peste 1.000 de companii de turism au încredere în noi să-și vândă biletele într-un singur loc.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Prezentare generală: Tren de la Madrid la Reus

distanceDistanța413 km
durationDurata medie tren2 o 16 min
pricePrețul mediu al biletului tren229 L (43 EUR)
frequencyFrecvența Tren1 pe zi
changestren directNu
carriersFurnizori de transport feroviarRenfe Regional Exprés, Ouigo, Renfe, iryo sau AVE

Trenuri de la Madrid la Reus acoperă traseul de 413 km rută având în medie 2 o 16 min cu partenerii noștri de călătorie precum Renfe Regional Exprés, Ouigo, Renfe, iryo sau AVE. De obicei, funcționează există 1 tren pe zi, inclusiv servicii directe disponibile. Puteți obține cele mai ieftine bilete de tren pentru această excursie cu doar 132 L (25 EUR), dar prețul mediu al bilete de tren este de 229 L (43 EUR). Călătorii pleacă cel mai frecvent de la Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes și ajung la Reus.

Furnizorii de trenuri: De la Madrid la Reus

Găsiți cele mai bune cu partenerii de călătorie Omio de la 154 L (29 EUR). Putem găsi cele mai bune oferte, programe și bilete când comparați și rezervați cea mai bună.

Renfe Regional Expres este un serviciu de trenuri regionale operat de Renfe, compania feroviară națională spaniolă. Acesta operează pe întreg teritoriul Spaniei, cu servicii care circulă de dimineața devreme până seara târziu. Renfe Regional Expres oferă o varietate de tipuri de trenuri, inclusiv Media Distancia și Larga Distancia. Media Distancia și Larga Distancia sunt trenuri de distanță medie și, respectiv, lungă. Tipurile de bilete incluse în acest tip de tren sunt doar Turista. Facilitățile de la bord includ aer condiționat, Wi-Fi și prize de curent. Cele mai populare rute pentru Renfe Regional Expres sunt Madrid-Barcelona, Madrid-Valencia și Madrid-Sevilia.

Întrebări frecvente: Trenuri de la Madrid până la Reus

Întrebări frecvente: Călătorește cu trenul de la Madrid până la Reus cu ușurință. Indiferent dacă vrei ceva rapid, ieftin sau ceva complet diferit, experții noștri în călătorii au colectat tot ce trebuie să știi, astfel încât să poți găsi cea mai bună opțiune de la Madrid până la Reus.
FAQs
Biletele de călătorie tren de la Madrid la Reus pot porni de la prețuri foarte mici de 132 L (25 EUR) atunci când rezervați în avans. Prețul mediu al unui bilet de tren de la Madrid la Reus este de 229 L (43 EUR); totuși, prețurile variază în funcție de ora și clasa aleasă, iar tendința este ca prețurile să fie mai mari în ziua respectivă.
Durata medie a călătoriei cu tren de la Madrid la Reus este de 2 o 16 min   pentru a străbate excursie de 413 km, cu aproximativ există 1 tren pe zi. Durata călătoriei poate varia în weekenduri și în zilele de sărbătoare.
Primul tren de la Madrid la Reus pleacă la 06: 15.
Ultima cursă cu tren de la Madrid la Reus pleacă la 09: 05.
Există 1 tren pe zi de la Madrid la Reus care necesită cel puțin o schimbare cu Renfe Regional Exprés, Ouigo, Renfe, iryo sau AVE. Programul poate varia în zilele de sărbătoare sau în weekenduri cu mai puține trenuri.
Da, puteți lua un tren de mare viteză furnizat de Ouigo sau iryo de la Madrid la Reus. În total, puteți călători cu următoarele companii: Renfe Regional Exprés, Ouigo, Renfe, iryo sau AVE.
Când luați un tren de la Madrid la Reus, puteți conta pe Renfe Regional Exprés, Ouigo, Renfe, iryo sau AVE pentru cea mai bună modalitate de a ajunge la Reus. De asemenea, puteți verifica toți posibilii companii feroviare care oferă un serviciu de între Madrid și Reus și compara facilitățile pe care le oferă înainte de a cumpăra un bilet de tren.

La plecarea din Madrid, aveți diverse opțiuni de stație de tren pentru a începe rută dvs. Inclusiv. La sosirea în Reus, puteți sfârși excursie dvs. În stații de tren precum Reus și Reus.

Pasagerii urcă cel mai frecvent în tren de la Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes, care se află la o distanță de de centrul orașului, și coboară cel mai frecvent din tren la Reus, situat la o distanță de de centrul orașului.

Luna cu prețurile cele mai mici pentru a călători de la Madrid la Reus cu tren este luna ianuarie.
Compararea opțiunilor dvs. De călătorie este utilă, deoarece există 2 moduri de a călători la de la Madrid la Reus, inclusiv luând un tren sau zbor.

Mai multe opțiuni pentru călătoria ta de la Madrid până la Reus

Iată câteva alte resurse care ar putea conține informațiile de care ai nevoie

AcasăTrenuriTren de la Madrid până la Reus

Aplicația Omio face planificarea călătoriei simplă ca bună ziua

Te vom duce unde vrei să ajungi. De la actualizări live privind mersul trenurilor până la bilete pe mobil, aplicația noastră inovatoare este modalitatea ideală de a-ți planifica și urmări călătoria.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Moneda
Limba

Linkuri utile