Tren de la Napoli până la Paris

dum., 23 iun.
+ Adaugă călătorie de întors
QR-Code
Scanează pentru a obține aplicația noastră gratuită
Utilizează aplicația noastră pentru a primi actualizări live despre călătorii și pentru a-ți rezerva bilete pe mobil pentru trenuri, autobuze, zboruri și feriboturi.
App Store
rate4.9
42K de evaluări
Google Play
rate4.6
136K de recenzii

Bilete de tren ieftine de la Napoli către Paris

Se afișează orele și prețurile pentru 23 iun.

Cele mai ieftine

Cel mai bun mod de a găsi un bilet de tren ieftin de la Napoli până la Paris este să îți rezervi călătoria cu cât mai mult timp înainte și să eviți să călătorești la orele de vârf.

ItaloTreno
22:1815h04
Napoli
13:22Paris
1605 lei1Un singur sens
2 transferuri

Orar trenuri din Napoli până la Paris

Se afișează trenurile pentru mâine, duminică, 23 iunie
ItaloTreno
22:1815h04
Napoli
13:22Paris
2 transferuri

Acesta este ultimul tren al zilei.

Găsește toate datele și orele pentru această călătorie

Compară prețuri și bilete cu trenul, autobuzul, avionul sau feribotul

dum.
23 iun.
lun.
24 iun.
mar.
25 iun.
mie.
26 iun.
joi
27 iun.
vin.
28 iun.
sâm.
29 iun.
dum.
30 iun.
lun.
01 iul.
mar.
02 iul.
mie.
03 iul.
joi
04 iul.
vin.
05 iul.
sâm.
06 iul.
dum.
07 iul.
lun.
08 iul.
mar.
09 iul.
mie.
10 iul.
joi
11 iul.
vin.
12 iul.
sâm.
13 iul.

Cea mai rapidă călătorie cu trenul de la Napoli către Paris

Se afișează orele și prețurile pentru 23 iun.

Cea mai rapidă călătorie

15 h 4 m

Medie

15 h 4 m

Trenuri pe zi

1

Distanță

1292 km

Este dificil să ajungi de la Napoli până la Paris fără cel puțin 2 (de) transferuri.

ItaloTreno
22:1815h04
Napoli
13:22Paris
1605 lei1Un singur sens
2 transferuri

Peste 1.000 de companii de turism au încredere în noi să-și vândă biletele într-un singur loc.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Prezentare generală: Tren de la Napoli la Paris

distanceDistanța1291 km
durationDurata medie tren11 o 39 min
pricePrețul mediu al biletului tren1.590 L (300 EUR)
frequencyFrecvența Tren1 pe zi
changestren directNu
carriersCompanii feroviareTrenitalia, Intercity Notte, Frecciarossa, TGV INOUI sau Italo

Trenuri de la Napoli la Paris acoperă traseul de 1291 km excursie având în medie 11 o 39 min cu partenerii noștri de călătorie precum Trenitalia, Intercity Notte, Frecciarossa, TGV INOUI sau Italo. De obicei, funcționează există 1 tren pe zi, inclusiv servicii directe disponibile. Puteți obține cele mai ieftine bilete de tren pentru această excursie cu doar 1.409 L (266 EUR), dar prețul mediu al bilete de tren este de 1.590 L (300 EUR). Călătorii pleacă cel mai frecvent de la Napoli Centrale și ajung la Paris Gare du Nord.

Furnizorii de trenuri: De la Napoli la Paris

Găsiți cea mai bună cu partenerii Omio tren! Veți găsi cele mai bune oferte, programe și bilete când comparați și rezervați cea mai pentru dvs.

Nu mai este nevoie să zburați între punctele de atracție din Italia când puteți lua un tren Frecciarossa pentru a ajunge la destinație în doar câteva ore. Frecciarossa este principalul serviciu de tren de mare viteză de la Trenitalia, compania națională de căi ferate din Italia, cu aproximativ 200 de conexiuni zilnice în toată Italia. Aceste ating viteze de până la 300 kmh (186 mph), fiind astfel unul dintre cele mai rapide din lume. Vă puteți aștepta să parcurgeți 1291 km pe un tren Frecciarossa de mare viteză. Toate clasele Frecciarossa oferă pasagerilor acces gratuit la internet WiFi, prize de curent, aer condiționat, băi, spațiu de depozitare a bagajelor, divertisment la bord și servicii de restaurant și bar.

Puteți găsi cele mai bune oferte de bilete ieftine de tren Frecciarossa chiar aici. În calitate de partener oficial de călătorie al Trenitalia, Omio vă prezintă toate informațiile de călătorie pentru Napoli către Paris. Cum ar fi orele de plecare și de sosire, stațiile, stațiile de tren, durata călătoriei și tarifele ieftine. Odată ce sunteți gata, cumpărați-vă biletul de tren din Napoli către Paris pe Omio și bucurați-vă de călătoria dvs. În deplin confort cu un tren Frecciarossa!

Întrebări frecvente: Trenuri de la Napoli până la Paris

Întrebări frecvente: Călătorește cu trenul de la Napoli până la Paris cu ușurință. Indiferent dacă vrei ceva rapid, ieftin sau ceva complet diferit, experții noștri în călătorii au colectat tot ce trebuie să știi, astfel încât să poți găsi cea mai bună opțiune de la Napoli până la Paris.
FAQs
Biletele de călătorie tren de la Napoli la Paris pot porni de la prețuri foarte mici de 1.409 L (266 EUR) atunci când rezervați în avans. Prețul mediu al unui bilet de tren de la Napoli la Paris este de 1.590 L (300 EUR); totuși, prețurile variază în funcție de ora și clasa aleasă, iar tendința este ca prețurile să fie mai mari în ziua respectivă.
Durata medie a călătoriei cu tren de la Napoli la Paris este de 11 o 39 min   pentru a străbate rută de 1291 km, cu aproximativ există 1 tren pe zi. Durata călătoriei poate varia în weekenduri și în zilele de sărbătoare.
Cel mai timpuriu tren de la Napoli la Paris pleacă la 10: 35.
Ultima cursă cu tren de la Napoli la Paris pleacă la 22: 18.
Există 1 tren pe zi de la Napoli la Paris care necesită cel puțin o schimbare cu Trenitalia, Intercity Notte, Frecciarossa, TGV INOUI sau Italo. Programul poate varia în zilele de sărbătoare sau în weekenduri cu mai puține trenuri.
Da, puteți lua un tren de mare viteză furnizat de Frecciarossa, TGV INOUI sau Italo de la Napoli la Paris. În total, puteți călători cu următoarele companii: Trenitalia, Intercity Notte, Frecciarossa, TGV INOUI sau Italo.
Călătoriți de la Napoli la Paris cu tren cu Trenitalia, Intercity Notte, Frecciarossa, TGV INOUI sau Italo. Cu toate acestea, este întotdeauna bine să verificați toți posibilii companii feroviare pentru excursie între Napoli și Paris, deoarece ar putea exista diferențe în ceea ce privește facilitățile pe care le oferă.
Da, poți lua un tren de noapte de la Napoli la Paris de la. Găsiți toate informațiile referitoare la trenurile de noapte din Europa.  

La plecarea din Napoli, aveți diverse opțiuni de stație de tren pentru a începe rută dvs. Inclusiv. La sosirea în Paris, puteți sfârși călătorie dvs. În stații de tren precum Paris Gare du Nord, Paris Gare de Lyon și Paris Gare Montparnasse.

Pasagerii urcă cel mai frecvent în tren de la Napoli Centrale, care se află la o distanță de de centrul orașului, și coboară cel mai frecvent din tren la Paris Gare du Nord, situat la o distanță de de centrul orașului.

Luna în care găsiți cele mai mici prețuri pentru a călători cu tren de la Napoli la Paris este luna mai.
Cu toate acestea, aveți opțiuni, deoarece puteți călători la între Napoli și Paris în 3 moduri diferite: tren, autobuz sau zbor.

Mai multe opțiuni pentru călătoria ta de la Napoli până la Paris

Iată câteva alte resurse care ar putea conține informațiile de care ai nevoie

AcasăTrenuriOrar trenuri către ParisTren de la Napoli până la Paris

Aplicația Omio face planificarea călătoriei simplă ca bună ziua

Te vom duce unde vrei să ajungi. De la actualizări live privind mersul trenurilor până la bilete pe mobil, aplicația noastră inovatoare este modalitatea ideală de a-ți planifica și urmări călătoria.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Moneda
Limba

Linkuri utile