Tren de la Paris până la Barcelona

mie., 22 mai
+ Adaugă călătorie de întors
QR-Code
Scanează pentru a obține aplicația noastră gratuită
Utilizează aplicația noastră pentru a primi actualizări live despre călătorii și pentru a-ți rezerva bilete pe mobil pentru trenuri, autobuze, zboruri și feriboturi.
App Store
rate4.9
42K de evaluări
Google Play
rate4.6
136K de recenzii

Bilete de tren ieftine de la Paris către Barcelona

Se afișează orele și prețurile pentru 22 mai

Cele mai ieftine

Cel mai bun mod de a găsi un bilet de tren ieftin de la Paris până la Barcelona este să îți rezervi călătoria cu cât mai mult timp înainte și să eviți să călătorești la orele de vârf.

Cea mai ieftină
SNCF | TGV INOUI
14:426h45
Paris Gare de Lyon
21:27Barcelona Sants
475 lei1Un singur sens
0 transferuri
A doua Cea mai ieftină
SNCF | TGV INOUI
09:426h49
Paris Gare de Lyon
16:31Barcelona Sants
655 lei1Un singur sens
0 transferuri

Orar trenuri din Paris până la Barcelona

Se afișează trenurile pentru mâine, miercuri, 22 mai
SNCF | TGV INOUI
09:426h49
Paris Gare de Lyon
16:31Barcelona Sants
0 transferuriDirect
SNCF | TGV INOUI
14:426h45
Paris Gare de Lyon
21:27Barcelona Sants
0 transferuriDirect

Acesta este ultimul tren al zilei.

Găsește toate datele și orele pentru această călătorie

Compară prețuri și bilete cu trenul, autobuzul, avionul sau feribotul

mie.
22 mai
joi
23 mai
vin.
24 mai
sâm.
25 mai
dum.
26 mai
lun.
27 mai
mar.
28 mai
mie.
29 mai
joi
30 mai
vin.
31 mai
sâm.
01 iun.
dum.
02 iun.
lun.
03 iun.
mar.
04 iun.
mie.
05 iun.
joi
06 iun.
vin.
07 iun.
sâm.
08 iun.
dum.
09 iun.
lun.
10 iun.
mar.
11 iun.

Cea mai rapidă călătorie cu trenul de la Paris către Barcelona

Se afișează orele și prețurile pentru 22 mai

Cea mai rapidă călătorie

6 h 45 m

Medie

6 h 47 m

Trenuri pe zi

2

Distanță

830 km

Dintre cele 2 trenuri care pleacă din Paris către Barcelona în fiecare zi, 2 merg direct acolo, așa că este destul de ușor să eviți călătoriile cu schimbări pe traseu.

Cea mai rapidă
SNCF | TGV INOUI
14:426h45
Paris Gare de Lyon
21:27Barcelona Sants
475 lei1Un singur sens
0 transferuri
A doua Cea mai rapidă
SNCF | TGV INOUI
09:426h49
Paris Gare de Lyon
16:31Barcelona Sants
655 lei1Un singur sens
0 transferuri

Peste 1.000 de companii de turism au încredere în noi să-și vândă biletele într-un singur loc.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Prezentare generală: Tren de la Paris la Barcelona

distanceDistanța830 km
durationDurata medie tren6 o 45 min
pricePrețul mediu al biletului tren697 L (132 EUR)
frequencyFrecvența Tren2 pe zi
changestren directDa, există 2 trenuri directe pe zi
carriersCompanii feroviareRenfe, TGV INOUI, SNCF | TGV INOUI, Renfe-SNCF, Renfe AVE INT sau SNCF | TGV INOUI

Trenuri de la Paris la Barcelona acoperă traseul de 830 km rută având în medie 6 o 45 min cu partenerii noștri de călătorie precum Renfe, TGV INOUI, SNCF | TGV INOUI, Renfe-SNCF, Renfe AVE INT sau SNCF | TGV INOUI. De obicei, funcționează există 2 trenuri pe zi, inclusiv servicii directe disponibile. În timp ce prețul mediu al unui bilet pentru această excursie costă în jur de 697 L (132 EUR), puteți găsi cel mai ieftin bilet tren cu doar 366 L (69 EUR). Călătorii pleacă cel mai frecvent de la Paris Gare du Nord și ajung la Barcelona Sants.

Companiile feroviare: De la Paris la Barcelona

Călătoriți cu Omio pe. Când comparați programele și biletele, vă vom arăta și alte opțiuni cu conexiuni multiple sau alte moduri de călătorie, dacă sunt disponibile.

Renfe-SNCF este o societate mixtă între Renfe din Spania și SNCF din Franța, care oferă servicii feroviare de mare viteză între cele două țări. Trenurile circulă cu o viteză de până la 300 km/h, cu plecări la fiecare două ore. Renfe-SNCF oferă trei tipuri de trenuri: AVE, TGV și EuroMed. AVE este cel mai rapid, cu o durată de călătorie de puțin peste trei ore între Madrid și Paris. TGV-ul este puțin mai lent, dar oferă totuși o călătorie confortabilă. EuroMed este cel mai lent, dar este cea mai accesibilă opțiune. Renfe-SNCF oferă o gamă largă de tipuri de bilete, inclusiv bilete simple, dus-întors și de grup. Facilitățile de la bord includ scaune confortabile, Wi-Fi gratuit, prize de curent și o selecție de gustări și băuturi. Cele mai populare rute pentru Renfe-SNCF sunt Madrid - Paris, Barcelona - Marsilia și Madrid - Lyon.

Întrebări frecvente: Trenuri de la Paris până la Barcelona

Întrebări frecvente: Călătorește cu trenul de la Paris până la Barcelona cu ușurință. Indiferent dacă vrei ceva rapid, ieftin sau ceva complet diferit, experții noștri în călătorii au colectat tot ce trebuie să știi, astfel încât să poți găsi cea mai bună opțiune de la Paris până la Barcelona.
FAQs
Biletele de călătorie tren de la Paris la Barcelona pot porni de la prețuri foarte mici de 366 L (69 EUR) atunci când rezervați în avans. Prețul mediu al unui bilet de tren de la Paris la Barcelona este de 697 L (132 EUR); totuși, prețurile variază în funcție de ora și clasa aleasă, iar tendința este ca prețurile să fie mai mari în ziua respectivă.
În medie, timpul de călătorie de la Paris la Barcelona cu tren este de 6 o 45 min   pentru călătorie pe distanțe de 830 km, dar durata poate varia dacă călătoriți în weekenduri și în zilele de sărbătoare.
Primul tren de la Paris la Barcelona pleacă la 08: 41.
Ultima cursă cu tren de la Paris la Barcelona pleacă la 13: 42.
Există 2 trenuri pe zi de la Paris la Barcelona care necesită cel puțin o schimbare cu Renfe, TGV INOUI, SNCF | TGV INOUI, Renfe-SNCF, Renfe AVE INT sau SNCF | TGV INOUI. Programul poate varia în zilele de sărbătoare sau în weekenduri cu mai puține trenuri.
Da, puteți lua un tren de mare viteză furnizat de TGV INOUI sau Renfe-SNCF de la Paris la Barcelona. În total, puteți călători cu următoarele companii: Renfe, TGV INOUI, SNCF | TGV INOUI, Renfe-SNCF, Renfe AVE INT sau SNCF | TGV INOUI.
Călătoriți de la Paris la Barcelona cu tren cu Renfe, TGV INOUI, SNCF | TGV INOUI, Renfe-SNCF, Renfe AVE INT sau SNCF | TGV INOUI. Cu toate acestea, este întotdeauna bine să verificați toți posibilii companii feroviare pentru rută la Barcelona de la Paris, deoarece ar putea exista diferențe în ceea ce privește facilitățile pe care le oferă.

La plecarea din Paris, aveți diverse opțiuni de stație de tren pentru a începe călătorie dvs. Inclusiv. La sosirea în Barcelona, puteți sfârși rută dvs. În stații de tren precum Barcelona Sants, Barcelona Passeig De Gracia și Barcelona.

Pasagerii urcă cel mai frecvent în tren de la Paris Gare du Nord, care se află la o distanță de de centrul orașului, și coboară cel mai frecvent din tren la Barcelona Sants, situat la o distanță de de centrul orașului.

Cu toate acestea, aveți opțiuni, deoarece puteți călători la de la Paris la Barcelona în 3 moduri diferite: tren, autobuz sau zbor.
AcasăTrenuriOrar trenuri către BarcelonaTren de la Paris până la Barcelona

Aplicația Omio face planificarea călătoriei simplă ca bună ziua

Te vom duce unde vrei să ajungi. De la actualizări live privind mersul trenurilor până la bilete pe mobil, aplicația noastră inovatoare este modalitatea ideală de a-ți planifica și urmări călătoria.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Moneda
Limba

Linkuri utile