Tren de la Paris până la Roma

lun., 20 mai
+ Adaugă călătorie de întors
QR-Code
Scanează pentru a obține aplicația noastră gratuită
Utilizează aplicația noastră pentru a primi actualizări live despre călătorii și pentru a-ți rezerva bilete pe mobil pentru trenuri, autobuze, zboruri și feriboturi.
App Store
rate4.9
42K de evaluări
Google Play
rate4.6
136K de recenzii

Bilete de tren ieftine de la Paris către Roma

Se afișează orele și prețurile pentru 22 mai

Cele mai ieftine

Cel mai bun mod de a găsi un bilet de tren ieftin de la Paris până la Roma este să îți rezervi călătoria cu cât mai mult timp înainte și să eviți să călătorești la orele de vârf.

Cea mai ieftină
SNCF | TER
06:2614h44
Paris Gare de Lyon
21:10Roma Termini
1401 lei1Un singur sens
3 transferuri
A doua Cea mai ieftină
SNCF | TGV Lyria
06:1814h52
Paris Gare de Lyon
21:10Roma Termini
1457 lei1Un singur sens
2 transferuri
SNCF | TGV Lyria
08:1812h52
Paris Gare de Lyon
21:10Roma Termini
1616 lei1Un singur sens
2 transferuri

Orar trenuri din Paris până la Roma

Se afișează trenurile pentru mâine, miercuri, 22 mai
SNCF | TGV Lyria
06:1814h52
Paris Gare de Lyon
21:10Roma Termini
2 transferuri
SNCF | TER
06:2614h44
Paris Gare de Lyon
21:10Roma Termini
3 transferuri
SNCF | TGV Lyria
08:1812h52
Paris Gare de Lyon
21:10Roma Termini
2 transferuri

Acesta este ultimul tren al zilei.

Găsește toate datele și orele pentru această călătorie

Compară prețuri și bilete cu trenul, autobuzul, avionul sau feribotul

mie.
22 mai
joi
23 mai
vin.
24 mai
sâm.
25 mai
dum.
26 mai
lun.
27 mai
mar.
28 mai
mie.
29 mai
joi
30 mai
vin.
31 mai
sâm.
01 iun.
dum.
02 iun.
lun.
03 iun.
mar.
04 iun.
mie.
05 iun.
joi
06 iun.
vin.
07 iun.
sâm.
08 iun.
dum.
09 iun.
lun.
10 iun.
mar.
11 iun.

Cea mai rapidă călătorie cu trenul de la Paris către Roma

Se afișează orele și prețurile pentru 22 mai

Cea mai rapidă călătorie

12 h 52 m

Medie

14 h 9 m

Trenuri pe zi

3

Distanță

1105 km

Este dificil să ajungi de la Paris până la Roma fără cel puțin 2 (de) transferuri.

Cea mai rapidă
SNCF | TGV Lyria
08:1812h52
Paris Gare de Lyon
21:10Roma Termini
1616 lei1Un singur sens
2 transferuri
A doua Cea mai rapidă
SNCF | TER
06:2614h44
Paris Gare de Lyon
21:10Roma Termini
1401 lei1Un singur sens
3 transferuri
SNCF | TGV Lyria
06:1814h52
Paris Gare de Lyon
21:10Roma Termini
1457 lei1Un singur sens
2 transferuri

Peste 1.000 de companii de turism au încredere în noi să-și vândă biletele într-un singur loc.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Prezentare generală: Tren de la Paris la Roma

distanceDistanța1105 km
durationDurata medie tren21 o 11 min
pricePrețul mediu al biletului tren1.727 L (326 EUR)
frequencyFrecvența Tren1 pe zi
changestren directNu
carriersCompanii feroviareTrenitalia, Intercity Notte, TGV INOUI, SNCF | TGV Lyria, ÖBB Nightjet, Frecciarossa sau Intercity

Trenuri de la Paris la Roma acoperă traseul de 1105 km excursie având în medie 21 o 11 min cu partenerii noștri de călătorie precum Trenitalia, Intercity Notte, TGV INOUI, SNCF | TGV Lyria, ÖBB Nightjet, Frecciarossa sau Intercity. De obicei, funcționează există 1 tren pe zi, inclusiv servicii directe disponibile. În timp ce prețul mediu al unui bilet pentru această excursie costă în jur de 1.727 L (326 EUR), puteți găsi cel mai ieftin bilet tren cu doar 1.727 L (326 EUR). Călătorii pleacă cel mai frecvent de la Paris Gare du Nord și ajung la Roma Termini.

Companiile feroviare: De la Paris la Roma

Călătoriți cu Omio pe. Când comparați programele și biletele, vă vom arăta și alte opțiuni cu conexiuni multiple sau alte moduri de călătorie, dacă sunt disponibile.

Trenitalia Intercity este un serviciu de tren de mare viteză operat de compania feroviară națională italiană Trenitalia. Acesta operează în întreaga țară, cu servicii care circulă de dimineața devreme până seara târziu. Trenurile Intercity sunt de două tipuri: Intercity Plus, care este cel mai rapid și mai confortabil, și Intercity, care este puțin mai lent, dar oferă totuși o călătorie confortabilă. Printre facilitățile de la bord se numără aer condiționat, prize de curent, Wi-Fi și un serviciu de bar. Sunt disponibile mai multe tipuri de bilete, inclusiv Standard, Super Economy și Business. Cele mai populare rute pentru Trenitalia Intercity sunt de la Roma la Milano, de la Napoli la Florența și de la Torino la Veneția.

Întrebări frecvente: Trenuri de la Paris până la Roma

Întrebări frecvente: Călătorește cu trenul de la Paris până la Roma cu ușurință. Indiferent dacă vrei ceva rapid, ieftin sau ceva complet diferit, experții noștri în călătorii au colectat tot ce trebuie să știi, astfel încât să poți găsi cea mai bună opțiune de la Paris până la Roma.
FAQs
Biletele de călătorie tren de la Paris la Roma pot porni de la prețuri foarte mici de 1.727 L (326 EUR) atunci când rezervați în avans. Prețul mediu al unui bilet de tren de la Paris la Roma este de 1.727 L (326 EUR); totuși, prețurile variază în funcție de ora și clasa aleasă, iar tendința este ca prețurile să fie mai mari în ziua respectivă.
În medie, timpul de călătorie de la Paris la Roma cu tren este de 21 o 11 min   pentru excursie pe distanțe de 1105 km, dar durata poate varia dacă călătoriți în weekenduri și în zilele de sărbătoare.
Există 1 tren pe zi de la Paris la Roma care necesită cel puțin o schimbare cu Trenitalia, Intercity Notte, TGV INOUI, SNCF | TGV Lyria, ÖBB Nightjet, Frecciarossa sau Intercity. Programul poate varia în zilele de sărbătoare sau în weekenduri cu mai puține trenuri.
Da, puteți lua un tren de mare viteză furnizat de TGV INOUI, SNCF | TGV Lyria sau Frecciarossa de la Paris la Roma. În total, puteți călători cu următoarele companii: Trenitalia, Intercity Notte, TGV INOUI, SNCF | TGV Lyria, ÖBB Nightjet, Frecciarossa sau Intercity.
Când luați un tren de la Paris la Roma, puteți conta pe Trenitalia, Intercity Notte, TGV INOUI, SNCF | TGV Lyria, ÖBB Nightjet, Frecciarossa sau Intercity pentru cea mai bună modalitate de a ajunge la Roma. De asemenea, puteți verifica toți posibilii furnizori de transport feroviar care oferă un serviciu de între Paris și Roma și compara facilitățile pe care le oferă înainte de a cumpăra un bilet de tren.
Da, există trenuri de noapte disponibile de la Paris la Roma de la. Găsiți toate informațiile referitoare la trenurile de noapte din Europa.  

La plecarea din Paris, aveți diverse opțiuni de stație de tren pentru a începe excursie dvs. Inclusiv. La sosirea în Roma, puteți sfârși excursie dvs. În stații de tren precum Roma Termini, Roma Tiburtina și Roma Trastevere.

Pasagerii urcă cel mai frecvent în tren de la Paris Gare du Nord, care se află la o distanță de de centrul orașului, și coboară cel mai frecvent din tren la Roma Termini, situat la o distanță de de centrul orașului.

Cu toate acestea, aveți opțiuni, deoarece puteți călători la între Paris și Roma în 3 moduri diferite: tren, autobuz sau zbor.
AcasăTrenuriOrar trenuri către RomaTren de la Paris până la Roma

Aplicația Omio face planificarea călătoriei simplă ca bună ziua

Te vom duce unde vrei să ajungi. De la actualizări live privind mersul trenurilor până la bilete pe mobil, aplicația noastră inovatoare este modalitatea ideală de a-ți planifica și urmări călătoria.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Moneda
Limba

Linkuri utile